Iwona Zasuwa częstowała przekąskami zrobionymi z jej przepisów. (Fot. CEiK "Szklany Dom")
Iwona Zasuwa, autorka bestsellerowych książek Smakoterapia zabrała naszych gości w pasjonującą wędrówkę po tajnikach zdrowego odżywiania się.
Było o świadomym, zdrowym życiu, zmianie codziennych nawyków żywieniowych, ale też produktach, których należy unikać jak i takich, które warto mieć w swojej kuchni.
 
Na wszystkich czekała degustacja, w której rolę główną grała oczywiście kasza jaglana oraz nowość od Smakoterapia SmakoTofu. Jeszcze długo trwały dyskusje na dyskusje na temat smaku tofu i najlepszych przepisów.
 
Spotkanie odbyło się w ramach inauguracji roku akademickiego 2022/2023 Uniwersytetu Trzeciego Wieku w Masłowie. Otworzyli je: wójt Tomasz Lato, Zofia Kowalczewska, prezes Stowarzyszenia Wspólnie dla Tradycji, przy którym działa UTW oraz Wojciech Purtak, dyrektor "Szklanego Domu".
 
Była to ostatnia odsłona w ramach projektu „W drodze do zdrowia i kultury” realizowanego przez Stowarzyszenie Wspólnie dla Tradycji z gminy Masłów w ramach projektu dofinansowanego przez Samorząd Województwa Świętokrzyskiego w 2022 r.
 
Projekt został dofinansowany przez Samorząd Województwa Świętokrzyskiego w 2022 r.
 

 

Powrót